iPad.
Tehoa ja ketteryyttä liiketoimintaan.

iPad ja sen tehokkaat Applen suunnittelemat sirut vauhdittavat liiketoimintaasi. Voit käyttää kaikkia suosikkiappejasi, kuten Microsoft 365:n appeja sekä Tableauta ja Slackia. Jokainen iPad tarjoaa monipuolisuuden, kannettavuuden ja helppokäyttöisyyden, joilla työntekijöidesi hommat hoituvat liikkeellä ollessakin. 

Helppoa yhteistyötä, yhteydenpitoa ja moniosaamista missä työskenteletkin.

iPadissa on tehokas A14 Bionic -siru, jonka ansiosta moniajo ja tärkeiden appien käyttö hoituvat vaivattomasti. Vaikuttavalla 10,9 tuuman Liquid Retina -täysnäytöllä on helppo ilmaista luovuutta ja tehdä yhteistyötä. Säilytä tuottavuutesi liikkeellä ollessasi wifi 6:n ja 5G:n ansiosta.

iPad (10. sukupolvi)

Nyt tarjoushintaan

11,45 € /kk palvelulaitteena tai

359 € kertamaksulla (normaalihinta 462 €, alv 0%)

iPadOS 17. Entistä etevämpi. Entistä omempi.

iPadOS 17 vie iPadin kyvyt entistä pidemmälle. Uudet muokkausmahdollisuudet, kauniit ja kätevät muokattavat lukitut näytöt ja tehokkuutta lisäävät ominaisuudet tekevät iPadista kyvykkäämmän kuin koskaan.

Kyvyiltään huikea. Hämmästyttävän huokea.

Tehoa. Helppo käyttää. Monipuolinen. iPadissa on upea 10,2 tuuman Retina-näyttö,1 tehokas A13 Bionic siru ja etukamerassa ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. Työskentele, tee yhteistyötä ja pysy yhteyksissä liikkeellä ollessasi. Kaikki tämä edulliseen hintaan.

alk. 10,55 € /kk palvelulaitteena tai

329 € kertamaksulla

iPad Air. Työnteko käy kevyesti

Uuden 11 ja 13 tuuman iPad Airin huipputehot takaa

ällistyttävän nopea Applen M2-siru. IPadissa on

upea Liquid Retina -näyttö, uusi vaakasuuntainen

kamera, joka sopii oivallisesti FaceTime- ja

videopuheluihin, sekä huippunopea wifi 6E2 ja 5G.3

Se on myös yhteensopiva esimerkiksi

Microsoft 365:n ja Google Workspacen kaltaisten

tärkeiden appien kanssa. Käyttäessäsi sitä yhdessä

Apple Pencil Pron ja Magic Keyboardin kanssa saat

työsi hoidettua missä vain. 

iPad Pro. Yritystasonsuorituskykyä

Uusi iPad Pro on mahdottoman ohut, siinä on tyrmäävän suorituskykyinen Applen M4-siru, käänteentekevä Ultra Retina XDR -näyttö sekä huippunopea wifi 6E1 ja 5G.2 Se on myös yhteensopiva esimerkiksi Microsoftin ja Salesforcen kaltaisten tärkeiden appien kanssa. Yhdessä Apple Pencil Pron ja Magic Keyboardin kanssa se toimii ylivertaisena kannettavana toimistona vaativimmissakin työnkuluissa. 


Saatavilla 11-tuumaisena tai uutena 13-tuuman mallina.

iPad mini. Pieni koko. Suuri tuottavuus.

iPad mini on iso uutinen yrityksille. Tehokkuuden takaa mahtava A15 Bionic siru Neural Enginellä ja salamannopealla 5G:llä. Laitteessa on myös upea 8,3 tuuman Liquid Retina näyttö, koko päivän kestävä akku ja 12 Mpix etukamera, jossa on ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. Lisäksi iPad mini toimii Apple Pencilin (2. sukupolvi) ja Apple Pencilin (USB-C) kanssa, joten voit tehdä sillä muistiinpanoja missä vain.

Magic Keyboard. Kirjoittaminen käy kuin tanssi iPadilla.

Uudistetulla, kevyen kannettavalla Magic Keyboardilla kirjoittaminen sujuu miellyttävästi ja tarkasti. Sen ohjauslevy avaa työskentelyyn uusia mahdollisuuksia. Lisäksi siinä on portaaton katselukulman säätö, taustavalaistut näppäimet, USB-C-portti sekä suoja etu- ja taustapuolelle kahdessa uudessa värissä.  


Yhteensopivuus: iPad Pro (M4)

Palveluilla parempaan asiakastyytyväisyyteen ja kustannustehokkaisiin IT-toimintoihin.

Onsite huolto ja tukipalvelut Applen laitteille

AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple-laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT-osastolle sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaitevarannon, jossa jopa 4% prosenttia Mac-tietokoneista ja 10% prosenttia iPad- tai iPhone-laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syystä ilman lisämaksua. Esimerkkinä laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen. 

Laitteistohuolto on nyt mahdollista myös paikan päällä ja se voidaan hankkia kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi. Palvelu on globaali. Voit tutustua AppleCare for Enterprise -tuotteeseen tarkemmin täällä.

Applen laitteiden helppo käyttöönotto ja hallinta

Apple Business Managerin ja siihen liitettyjen laitehallintapalveluiden avulla laitteiden automaattinen käyttöönotto ja hallinta on vaivatonta ja erittäin kustannustehokasta. Telialta yrityksesi saa tukea sekä Apple Business Managerin, että laite- ja elinkaarihallintapalveluiden kanssa.

Telian laitehallintapalvelu

Apple Business Manager

Apple Business Manager on verkkopohjainen portaali, joka auttaa iPhonen, iPadin, Macin ja Apple TV:n käyttöönotossa. Voit tarjota työntekijöille pääsyn Applen palveluihin, ottaa käyttöön laiterekisteröinnin sekä jakaa appeja, kirjoja ja ohjelmistoja helposti yhdestä paikasta.

Autamme yritystäsi Apple-laitteiden hallinnassa ja käännämme IT-alan tekniset termistöt helppoon palvelumuotoon. 


Laitehallintapalveluillamme teemme laitteiden hallinnasta yksinkertaista. Me toteutamme yrityksellesi joustavat ja kivuttomat Apple-laitteiden käyttöönotot, asennukset, määritykset, käytännöt ja sovellusjakelut. 


Laitehallintapalvelun avulla yrityksesi pystyy hallitsemaan laitteita ja saa kokonaiskuvan käytössä olevista laitteista. Laitehallinta on tietoturvan perusta moderneille laitteille, käyttöjärjestelmille ja sovelluksille. Laitehallinta turvaa ja helpottaa yrityksesi sekä työntekijäsi arkea. Laitehallinnan avulla työntekijöillä on aina turvattu pääsy yrityksen tiedostoihin ja laitteita voidaan käyttää huoletta. 


Applen laitteet voidaan toimittaa suoraan yrityksesi loppukäyttäjille, ja ne voidaan ottaa helposti ja automaattisesti käyttöön missä ja milloin vain. Näin työntekijäsi ja yrityksen sisäinen IT voivat nauttia Telian laitehallintapalvelun tarjoamasta sujuvasta käyttöönotosta sekä Applen laitteiden tutusta ja loistavasta käyttäjäkokemuksesta.

Laitteet

Rekisteröi laitteet niin, että ne voidaan ottaa automaattisesti käyttöön mobiililaitteiden hallinnan (MDM) avulla. Tee käyttöönottoprosessista sujuva ja työntekijöille suunniteltu.

Sisältö

Osta työntekijöille helposti appeja ja kirjoja. Ja jaa räätälöityjä appeja organisaation sisällä.

Ihmiset

Luo työntekijöille hallittuja Apple ID:itä ja anna käyttöoikeuksia muille IT-tiimissäsi.

Haluatko kuulla lisää?

Apple Business Managerimme Markus Hedenstam kertoo mielellään lisää ja vastaa kysymyksiinne, ota yhteyttä sähköpostitse                                                           

© 2022 Telia. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot