iPad.
Tehoa ja ketteryyttä liiketoimintaan.

Jokainen iPad tarjoaa tiimillesi tehokkaaseen yhteistyöhön tarvittavaa monipuolisuutta, kannettavuutta ja käytön helppoutta missä tahansa.

iPadOS 17. Entistä etevämpi. Entistä omempi.

iPadOS 17 vie iPadin kyvyt entistä pidemmälle. Uudet muokkausmahdollisuudet, kauniit ja kätevät muokattavat lukitut näytöt ja tehokkuutta lisäävät ominaisuudet tekevät iPadista kyvykkäämmän kuin koskaan.

Kyvyiltään huikea. Hämmästyttävän huokea.

Tehoa. Helppo käyttää. Monipuolinen. iPadissa on upea 10,2 tuuman Retina-näyttö,1 tehokas A13 Bionic siru ja etukamerassa ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. Työskentele, tee yhteistyötä ja pysy yhteyksissä liikkeellä ollessasi. Kaikki tämä edulliseen hintaan.


alk. 10,60  /kk palvelulaitteena

iPad Air. Tehokas kumppani yrityksille.

iPad Air. Mullistavan Applen M1-sirun ansiosta siinä toimivat vaivatta niin vakiona olevat tuottavuusapit kuin suositut yritysapit, kuten Office 365, Google Workspace ja Workday. Voit olla yhteydessä yritykseesi ja tiimeihisi salamannopean 5G:n ja wifi 6:n ansiosta, ja laite tukee myös Magic Keyboardia ja Apple Penciliä.

iPad Pro ja M2-siru. Kannettava voimanpesä yrityksille.

iPad Pro. Tehoa kaikkeen, missä vain.
Hoida monta asiaa kerralla vaivattomasti M2-sirun hämmästyttävällä suorituskyvyllä. Herätä esityksesi pienimmätkin yksityiskohdat eloon terävinä 11 tuuman Liquid Retina -näytöllä tai 12,9 tuuman Liquid Retina XDR -täysnäytöllä. Koko päivän kestävä akku jaksaa vaativankin työpäivän. Nyt tiimilläsi on tarpeeksi tehoja kaiken mahdollisen hoitamiseen, missä vain.

iPad mini. Pieni koko. Suuri tuottavuus.

iPad mini on iso uutinen yrityksille. Tehokkuuden takaa mahtava A15 Bionic siru Neural Enginellä ja salamannopealla 5G:llä. Laitteessa on myös upea 8,3 tuuman Liquid Retina näyttö, koko päivän kestävä akku ja 12 Mpix etukamera, jossa on ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. Lisäksi iPad mini toimii Apple Pencilin (2. sukupolvi) ja Apple Pencilin (USB-C) kanssa, joten voit tehdä sillä muistiinpanoja missä vain.

Magic Keyboard. Kirjoittaminen käy kuin tanssi iPadilla.

Magic Keyboardilla kirjoittaminen sujuu miellyttävästi ja tarkasti. Siinä on ohjauslevy, joka avaa työskentelyyn uusia mahdollisuuksia. Lisäksi siinä on portaaton katselukulman säätö, taustavalaistut näppäimet sekä suoja etu- ja taustapuolelle.

Palveluilla parempaan asiakastyytyväisyyteen ja kustannustehokkaisiin IT-toimintoihin.

Onsite huolto ja tukipalvelut Applen laitteille

AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple-laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT-osastolle sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaitevarannon, jossa jopa 4% prosenttia Mac-tietokoneista ja 10% prosenttia iPad- tai iPhone-laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syystä ilman lisämaksua. Esimerkkinä laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen. 

Laitteistohuolto on nyt mahdollista myös paikan päällä ja se voidaan hankkia kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi. Palvelu on globaali. Voit tutustua AppleCare for Enterprise -tuotteeseen tarkemmin täällä.

Applen laitteiden helppo käyttöönotto ja hallinta

Apple Business Managerin ja siihen liitettyjen laitehallintapalveluiden avulla laitteiden automaattinen käyttöönotto ja hallinta on vaivatonta ja erittäin kustannustehokasta. Telialta yrityksesi saa tukea sekä Apple Business Managerin, että laite- ja elinkaarihallintapalveluiden kanssa.

Telian laitehallintapalvelu

Apple Business Manager

Apple Business Manager on verkkopohjainen portaali, joka auttaa iPhonen, iPadin, Macin ja Apple TV:n käyttöönotossa. Voit tarjota työntekijöille pääsyn Applen palveluihin, ottaa käyttöön laiterekisteröinnin sekä jakaa appeja, kirjoja ja ohjelmistoja helposti yhdestä paikasta.

Autamme yritystäsi Apple-laitteiden hallinnassa ja käännämme IT-alan tekniset termistöt helppoon palvelumuotoon. 


Laitehallintapalveluillamme teemme laitteiden hallinnasta yksinkertaista. Me toteutamme yrityksellesi joustavat ja kivuttomat Apple-laitteiden käyttöönotot, asennukset, määritykset, käytännöt ja sovellusjakelut. 


Laitehallintapalvelun avulla yrityksesi pystyy hallitsemaan laitteita ja saa kokonaiskuvan käytössä olevista laitteista. Laitehallinta on tietoturvan perusta moderneille laitteille, käyttöjärjestelmille ja sovelluksille. Laitehallinta turvaa ja helpottaa yrityksesi sekä työntekijäsi arkea. Laitehallinnan avulla työntekijöillä on aina turvattu pääsy yrityksen tiedostoihin ja laitteita voidaan käyttää huoletta. 


Applen laitteet voidaan toimittaa suoraan yrityksesi loppukäyttäjille, ja ne voidaan ottaa helposti ja automaattisesti käyttöön missä ja milloin vain. Näin työntekijäsi ja yrityksen sisäinen IT voivat nauttia Telian laitehallintapalvelun tarjoamasta sujuvasta käyttöönotosta sekä Applen laitteiden tutusta ja loistavasta käyttäjäkokemuksesta.

Laitteet

Rekisteröi laitteet niin, että ne voidaan ottaa automaattisesti käyttöön mobiililaitteiden hallinnan (MDM) avulla. Tee käyttöönottoprosessista sujuva ja työntekijöille suunniteltu.

Sisältö

Osta työntekijöille helposti appeja ja kirjoja. Ja jaa räätälöityjä appeja organisaation sisällä.

Ihmiset

Luo työntekijöille hallittuja Apple ID:itä ja anna käyttöoikeuksia muille IT-tiimissäsi.

Haluatko kuulla lisää?

Apple Business Managerimme Markus Hedenstam kertoo mielellään lisää ja vastaa kysymyksiinne, ota yhteyttä sähköpostitse                                                           

© 2022 Telia. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot