11 syytä

laittaa Mac töihin.

Syy #1

Totisesti tehokas siru.

M1-siru oli käänteentekevä. Ja M2-siru vieläkin parempi. Valitsitpa minkä Macin tahansa, saat salamannopean prosessoinnin ja uskomattoman energiatehokkuuden koko tiimisi käyttöön.

Syy #3

Syy #2

Akku joka kestää pitkä

äääääääää

ääääääään.

Katso syy #1.

Applen siru on todellakin niin tehokas. M1-sirulla varustettu MacBook Air on jopa 3,5 kertaa nopeampi kuin ennen.¹ M2-sirulla varustettu MacBook Air on jopa 13 kertaa nopeampi kuin Intel-pohjainen malli.² Ja M1 Pro ‑sirulla tai M1 Max ‑sirulla varustettu 14 tuuman MacBook Pro tarjoaa jopa 13 kertaa nopeammat grafiikat.³

MacBook Airin jopa 18 tunnin akunkesto tekee vaikutuksen. Siinä riittää virtaa työskentelyyn missä, milloin ja miten kauan haluat.⁴

Syy #4

Syy #5

Mac istuu IT-osastolle.

Mac toimii myös yrityksissä ilman omaa IT-tukea.

Laitteiden vaivaton käyttöönotto onnistuu mistä tahansa, ja mobiililaitteiden hallinnalla voi hallita kaikenkokoisia Mac-ratkaisuja.

Selkeä käyttöönotto ja Applen Siirtymisapuri auttavat saamaan Macin nopeasti käyttövalmiiksi. Eikä sen luotettava laitteisto jätä pulaan, joten se sopii täydellisesti myös sellaisille yrityksille, joilla ei ole omaa IT-tukea.

Syy #6

Syy #7

Mac voi maksaa pidemmän päälle vähemmän.

Mac on innovaatio­ yritysten kivijalka.

84 prosenttia maailman johtavista innovaatioyrityksistä hyödyntää laajasti Macia.⁶

Säästöjä kertyy harvemmista tukipyynnöistä, vähäisemmästä ohjelmistohankintojen tarpeesta ja suuremmasta jäännösarvosta. PC:hen verrattuna yksi Mac voi tuoda sinulle 843 $ säästöt kolmen vuoden aikana.⁵

Syy #8

Syy #9

Excel. Zoom. Slack. Ja lista jatkuu.

Turvallisuus vakiona.

Mac on maailman turvallisin henkilökohtainen tietokone, koska siinä tulee vakiona suojausominaisuudet, kuten laitteiston varmistama suojattu käynnistys, kokonaan reaaliajassa tapahtuva tietojen salaus, Touch ID ja Gatekeeper.

Kaikki tarvitsemasi yritysapit Microsoft 365:stä ja Google Workspacesta SAP:iin ja Dropboxiin toimivat loistavasti Macissa.⁷ Lisäksi Applen sirun ansiosta Macissa toimivat nyt myös suositut iPhone‑ ja iPad-apit.

Syy #10

Mac

iPhone.

Mac tuntuu samanlaiselta kuin työntekijöille entuudestaan tutut ja mieluisat Apple-laitteet – ja ne kaikki toimivat saumattomasti yhdessä. Kopioi ja sijoita laitteesta toiseen. Aloita Handoffin avulla sähköpostiviesti yhdellä laitteella ja viimeistele se toisella. Ja vastaa puheluihin missä tahansa.

Syy #11

Mahtava työkaveri.

Anna tiimisi jäsenille heidän toivomansa laitteet ja päästä heidät töihin.

Joka hommaan löytyy Mac.

14,2 tuuman tai 16,2 tuuman Liquid Retina XDR ‑näyttö¹⁰


Applen M1 Pro ‑siru tai Applen M1 Max ‑siru


Jopa 21 tunnin akunkesto¹¹


Jopa 64 Gt yhteismuistia

13,6 tuuman Liquid Retina ‑näyttö⁸


Applen M2-siru


Jopa 18 tuntia kestävä akku⁴


Jopa 24 Gt yhteismuistia

13,3 tuuman Retina-näyttö⁸


Applen M1-siru


Jopa 18 tuntia kestävä akku⁹


Jopa 16 Gt yhteismuistia

Palvelulaitteella pidät bisneksen pyörimässä.

Telia Inmics-Nebulalta yrityksesi voi hankkia Macin palvelulaitteena yhdellä hinnalla per kk. Laite palveluna sisältää kiinteään kuukausihintaan laitteen, vakuutuksen ja tietoturvallisen kierrätyksen.


MacBook Air alk. 28,53€ /kk

Asiantuntijat apuna.

Joukko Apple-asiantuntijoitamme auttaa sinua ymmärtämään koko Applen ekosysteemin, jonka avulla yrityksesi voi tehdä töitä aivan uudella tavalla tuottavasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on auttaa organisaatiotasi luomaan ympäristö, jossa työntekijäsi voivat tehdä työtä saumattomasti, milloin tahansa ja missä tahansa.

Markus Hedenstam

Apple Business Manager

Telia Inmics-Nebula

1   Apple suoritti testauksen lokakuussa 2020 käyttäen MacBook Air ‑tieto­koneen ennakko­versioita, joissa oli Applen M1-siru ja 8-ytiminen näytön­ohjain, ja 1,2 GHz 4-ytimisen Intel Core i7 ‑pohjaisen MacBook Air ‑tieto­koneen tuotanto­versioita. Kaikissa kokoon­panoissa oli 16 Gt RAM-muistia ja 2 Tt SSD-tallennus­tilaa. Testattiin Final Cut Pro 10.5:n ennakko­versiolla käyttäen 55 sekunnin leikettä, jossa oli 4K Apple ProRes RAW ‑mediaa 4096 x 2160 tarkkuudella ja 59,94 fps nopeudella trans­koodattuna Apple ProRes 422:een. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritet­tyjä tieto­kone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Airin liki­määräisen suorituskyvyn.


2   Apple suoritti testauksen touko­­kuussa 2022 käyttäen MacBook Air ‑tietokoneen ennakko­versioita, joissa oli Applen M2-siru, 8-ytiminen prosessori, 10-ytiminen näytön­ohjain ja 24 Gt RAM-muistia, ja MacBook Air ‑tieto­koneen tuotanto­versioita, joissa oli Applen M1-siru, 8-ytiminen prosessori, 8-ytiminen näytön­ohjain ja 16 Gt RAM-muistia. Kaikissa kokoon­panoissa oli 2 Tt SSD-tallennus­tilaa. Lisäksi testauksessa käytettiin 1,6 GHz 2-ytimisen Intel Core i5 ‑pohjaisen MacBook Air ‑tietokoneen tuotanto­versioita, joissa oli Intel UHD Graphics 617 ‑näytön­ohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 1 Tt SSD-tallennustilaa. Final Cut Pro 10.6.2 testattiin käyttäen moni­mutkaista 2 minuutin projektia, jossa oli 4K ProRes 422 ‑mediaa. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritet­tyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Airin liki­määräisen suoritus­kyvyn.


3   Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 käyttäen ennakkoversioita 14 tuuman MacBook Pro ‑tietokoneista, joissa oli Applen M1 Max ‑siru, 10-ytiminen prosessori, 32-ytiminen näytönohjain, 64 Gt RAM-muistia ja 8 Tt SSD-tallennustilaa, sekä tuotantoversioita 2,3 GHz 4-ytimistä Intel Core i7 ‑pohjaisista 13 tuuman MacBook Pro ‑tietokoneista, joissa oli Intel Iris Plus Graphics ‑näytönohjain, 32 Gt RAM-muistia ja 4 Tt SSD-tallennustilaa. Final Cut Pro 10.6:n ennakkoversio testattiin käyttäen monimutkaista 2 minuutin projektia, jossa oli 4K ProRes 422 ‑mediaa. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn.


4   Apple suoritti testauksen touko­kuussa 2022 käyttäen MacBook Air ‑tietokoneen ennakko­versioita, joissa oli Applen M2-siru, 8-ytiminen prosessori, 8-ytiminen näytön­ohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt SSD-tallennustilaa. Langattoman internetin käytön testi mittaa akunkestoa selattaessa langattomasti 25:tä suosittua verkkosivustoa, kun näytön kirkkaus on asetettu 8 pykälään minimistä. Apple TV ‑apin elokuvien toisto­testi mittaa akun­kestoa toistetta­essa 1080p HD-sisältöä, kun näytön kirkkaus on asetettu 8 pykälään minimistä. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.


5   Tämän tutkimuksen tilasi Apple ja tuotti Forrester Consulting.


6   Perustuu Applen sisäisiin tietoihin ja Boston Consulting Groupin Most Innovative Companies 2021 ‑listaukseen (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview).


7   Apit ovat saatavilla App Storesta. Nimikkeiden saatavuus voi muuttua.


8   Näytön koko mitataan lävistäjästä.


9   Apple suoritti testauksen loka­kuussa 2020 käyttäen MacBook Air ‑tieto­koneen ennakko­versioita, joissa oli Applen M1-siru, 8-ytiminen näytön­ohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 512 Gt SSD-tallennus­tilaa. Apple TV ‑apin elokuvien toisto­testi mittaa akun­kestoa toistetta­essa 1080p HD-sisältöä, kun näytön kirkkaus on asetettu 8 pykälään minimistä. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.


10  14 tuuman ja 16 tuuman MacBook Pron näytöissä on pyöristetyt yläkulmat. Jos näytöt mitataan suora­kaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa (näyttö­alueen koko on pienempi).


11  Apple suoritti testauksen syys­kuussa 2021 käyttäen ennakko­versioita 14 tuuman MacBook Pro ‑tietokoneista, joissa oli Applen M1 Pro ‑siru, 8-ytiminen prosessori, 14-ytiminen näytön­ohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 512 Gt SSD-tallennustilaa, ja ennakko­versioita 16 tuuman MacBook Pro ‑tietokoneista, joissa oli Applen M1 Pro ‑siru, 10-ytiminen prosessori, 16-ytiminen näytön­ohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 1 Tt SSD-tallennustilaa. Apple TV ‑apin elokuvien toisto­testi mittaa akun­kestoa toistetta­essa 1080p HD-sisältöä, kun näytön kirkkaus on asetettu 8 pykälään minimistä. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Lisä­tietoja on osoitteessa apple.com/fi/batteries.

VARAA
TAPAAMINEN

ASIOIVERKOSSA

PYYDÄ
TUKEA

LAITTEIDEN
HUOLLOT

OSTA
LAITTEITA

© 2022 Telia Inmics-Nebula. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot